Як обрати рушникосушку?

Як обрати рушникосушку?

При виборі електричної рушникосушки потрібно визначиться, для яких цілей вона Вам необхідна і посилатися вже на особисті вподобання і пріоритети. Але все ж варто вивчити всі можливі варіанти, врахувати безліч чинників, адже кожен прилад відрізняється по конструкції, матеріалу, технічним характеристикам. І на основі отриманої інформації визначиться з найбільш підходящим варіантом.

Чи потрібна рушникосушка у ванній кімнаті?

Рушникосушка, це прилад, з вигляду нагадує решітку або вигнутий змійовик. Вона призначена для сушіння рушників і одночасно може виконувати функції міні радіатора, прогрівати ванну кімнату. Електрична Рушникосушка підтримає комфортний мікроклімат в ванній зоні . Крім того важливою функцією рушникосушки є контроль вологості у ванній. Якщо сушарка для ванної підібрана правильно, то в приміщенні не буде з'являтися конденсат на дзеркалах і розмножуватися грибок. Коли прилад увімкнений, можна не турбуватися про температуру. Можемо зробити висновок, що Рушникосушка є важливим елементом для створення комфорту у ванній кімнаті.

Основні функції рушникосушки:


  • Просушування рушників.
  • Підтримка комфортної температури в приміщенні.
  • Зменшення вологості.
  • Запобігання появи цвілі і грибка у ванній кімнаті.


Крім усього рушникосушки можуть виконувати функцію стильного предмета інтер'єру або вішалки. У деяких рушникосушок є гачок, або його можна докупити окремо.


Відмінності і особливості різних типів нагріву

Рушникосушки з ТЕНом

Прилади нагріваються за рахунок ТЕНа (трубчастий нагрівальний елемент), який міститься в спеціальну рідину. ТЕН нагрівається, нагріває рідину, а вона вже віддає тепло, через труби, назовні. Потужність у такого типу електро рушникосушки може бути від 300 до 1200 Вт. Цієї потужності вистачить і білизну сушити, і ванну кімнату обігрівати. Теплоносій може бути абсолютно різний:

1. Масляні - в електричних приладах добре тримають тепло.

2. Вода - в якості теплоносія може нагріватися до 70-80 °C.

3. Антифриз - швидше і рівномірніше прогрівається і краще справляється з функцією теплопровідника.

Нагріватися рушникосушарка з ТЕНом може від 30 хв до 1 години.

Рушникосушки сухого типу (з нагрівальним кабелем)

Існують також кабельні моделі електричних рушникосушок. Працюють вони за принципом теплих підлог: всередині розташований нагрівальний кабель, а теплоносій зовсім відсутній. Такі електро рушникосушки моментально нагріваються і відмінно справляються зі своїми функціями. Потужність у них може бути до 200 Вт.


Які матеріали використовуються у виготовленні електро рушникосушок?

Найчастіше рушникосушки виготовляють з нержавіючої або чорної сталі. Рідше зустрічаються такі метали, як мідь, латунь або кераміка.

Нержавіюча сталь

Моделі рушникосушок з нержавіючої сталі є одними з найбільш надійних. Вони відмінно переносять перепади температури і мають хорошу стійкість до корозій. Вироби з нержавійки зазвичай не піддають нанесення захисно-декоративного лакофарбового покриття, тому вони мають металеву зовнішню поверхню.

Чорная сталь

Сталеві рушникосушки відрізняються відмінною теплопровідністю, а також мають високий рівень міцності. Крім усього, матеріал легко піддається механічній обробці й зварюванню і має невисоку вартість. Поверхня сталі може хромуватися і поліруватися для отримання глянцового металевого відтінку. Для надання привабливого зовнішнього вигляду і захисту від корозійного руйнування зовнішня поверхня сталевих рушників покривається порошковою емаллю, завдяки чому виріб виглядає органічно і гармонує з популярними стилями оформлення ванної кімнати.

Кольорові метали та сплави

Латунь і мідь мають дуже хороші експлуатаційні та зовнішні характеристики, але ціна рушникосушок з таких матеріалів дуже висока. Вони добре вписуються в інтер'єр ванної та можливі будь-які варіації зовнішнього вигляду сушарок.

Керамічні рушникосушки

Рушникосушки з кераміки мають схожий вигляд і принцип роботи з керамічними панелями. Тип обігріву виробів - інфрачервоний, вони можуть бути потужністю до 1 КВт, тому активно використовуються і для сушки рушників і для обігріву. Віддає тепло кераміка добре, плавно прогріваючи приміщення м'яким теплом. Зовнішній вигляд матеріалу відмінно впишеться і прикрасить будь-яку ванну кімнату. Вони можуть мати різні кольори, імітувати мармур або інші породи каменів, і навіть мати малюнок на поверхні.

Комплектуючі для рушникосушок

Корисним комплектуючих в електричних сушарках може бути терморегулятор. Переваги моделей з регуляторами температури очевидні. Він дасть можливість не тільки поставити необхідну температуру повітря, але і налаштувати час включення і виключення приладу. Рушникосушка буде сама нагрівати ванну кімнату до моменту пробудження або приходу з роботи власника. Це дозволяє більш раціонально витрачати ресурси і зробити електро сушку більш економічною.

Терморегулятор до рушникосушки можна придбати окремо.


Електричні рушникосушки компанії FLYME

Модельний ряд електричних рушникосушарок FLYME дає можливість зручного їх розташування у вашій ванній, за рахунок різноманітності моделей. Серед рушникосушок Flyme, кожен зможе знайти, те що йому більше підходить. 

Величезна перевага наших електро сушок - це вбудований електронний терморегулятор, за допомогою якого можна точно задати температуру поверхні в градусах (температура не залежить від напруги в електромережі і від речей на перекладині). Також кожна модель електричної рушникосушки має функцію таймера.

Нержавіючі рушникосушки Флайм

Моделі рушникосушок з нержавіючої сталі є одними з найбільш надійних. Мають сухий тип нагріву, вони відмінно переносять перепади температури, і мають хорошу стійкість до корозій. Наші рушникосушки з нержавіючої сталі ми покриваємо шаром хрому і поліруємо до дзеркального ефекту. Тому рушникосушка електрична стане відмінним дизайнерським рішенням для Вашої ванни.

Ідеально підійде Вам, якщо сушка необхідна Вам виключно для сушки рушників і білизни. Потужність 110 Вт, якої більш ніж достатньо, що б нагріти поверхню рушникосушки до 60 °С.

Електрична рушникосушка з нержавіючої сталі комплектується унікальним терморегулятором з таймером, який акуратно вмонтований знизу, в стійку рушникосушки. За рахунок чого управління зручне, а дизайн стильний. Управління терморегулятором з таймером здійснюється завдяки двом кнопкам на електронному циферблаті.

  • блокування кнопок (захист від дітей);
  • вмикання і вимикання нагріву (діапазон температури 30°С- 60°С);
  • включення нагріву на заданий час.


https://flyme.ua/polotencesushiteli/nerzhaveyushchie/

Керамічні рушникосушки FLYME

Керамічні комбіновані рушникосушки Флайм відмінний варіант для тих, кому необхідно поєднати електро полотенцесушитель і обігрівач в одному приладі. Обігрів виробляється інфрачервоної керамічної панеллю, також присутній конвективная камера. Потужність керамічних полотенцесушителей 600 Вт, чого вистачить для повноцінного обігріву приміщення до 12 кв.м.

Дизайн рушникосушки з кераміки сучасний. Є три варіанти забарвлення: білий мармур, графіт, бежевий камінь. Дужки для сушки рушників виконані з нержавіючої сталі і мають вишукану форму, що відмінно вписується в дизайн керамічної сушарки.

Завдяки вбудованому в прилад терморегулятору, функціонал рушникосушки широкий. Він в холодну пору року буде з легкістю справлятися з нагріванням ванної кімнати і при цьому економити електроенергію. Цифровий терморегулятор акуратно вмонтований з правого торця електро рушникосушки. Підключення може бути тільки з правого боку.

Функції рушникосушки керамічної:


  • мінімізація енерго втрат;
  • обігрів за часом, можливість задати денний / тижневий цикл роботи;
  • контроль температури повітря в приміщенні;
  • контроль температури поверхні рушникосушки;
  • установка граничної температури поверхні сушки;
  • блокування / розблокування кнопок;
  • установка температури повітря в приміщенні;
  • можливість програми денного / тижневого циклу;
  • функція клімат-контролю.

https://flyme.ua/polotencesushiteli/keramicheskie/

Чорні та білі рушникосушки Флайм

Чорні та Білі електро рушникосушки, виробництва нашої компанії, виготовляються з чорної сталі і покриваються порошковою емаллю. Мають матову поверхню, завдяки чому виглядають дуже стильно і лаконічно. Всередині розташовується тепловий кабель, тому тип нагріву сухий.

Білі рушникосушки мають 8 по черзі випуклих і прямих переладин. Новинкою в наших білих рушникосушках став електронний розетковий терморегулятор. Який інтуітивно та легко керується одним натиском кнопки. Точно така ж модель є в чорному кольорі.


Функції розеточного терморегулятора FLYME:


  • Можливість управляти температурою нагріву (діапазон температури 30-60°С);
  • Блокування кнопок (захист для дітей);
  • Увімкнення на встановлений час (таймер);
  • Режим економії електроенергії (автоматичний перехід на більш низьку температуру).

https://flyme.ua/polotencesushiteli/belye-polotenzesushiteli/

Чорні рушникосушарки, крім моделі на 8 перекладин з розетковим терморегулятором, можуть бути на 7 або 9 прямих перекладин. Терморегулятор в таких моделях вбудований в стійку і має той же функціонал, що і в моделях з нержавіючої сталі.


  • блокування кнопок (захист від дітей);
  • вмикання і вимикання нагріву (діапазон температури 30°С - 60°С);
  • увімкнення нагріву на заданий час.

https://flyme.ua/polotencesushiteli/cernie-polotenzesushiteli/

Всі моделі чорних і білих електричних рушникосушок можуть бути з правостороннім і лівостороннім підключенням.

Радіаторна рушникосушка змійовик

Електричний змійовик Флайм складається зі зігнутої труби, яка виготовляється з нержавійки, і однієї або декількох алюмінієвих радіаторних секцій. Всередині конструкції розташовується ТЕН і теплоносій - антифриз. Як і вся наша продукція, для зручності і економічного споживання, комплектується цифровим терморегулятором нашого виробництва.

Завдяки гарному захисту від перегріву і максимальною температурою на змійовику не більше 60°С, рушникосушка електрична з регулятором температури не сушить повітря, а також є пожежобезпечною і може абсолютно спокійно встановлюватися в ванну кімнату, гаражі, дерев'яні будинки, і дитячі кімнати. Максимальна температура на поверхні електричної сушки 60°С, також може додатково регулюватися.

Електро змійовик може використовуватися, як для сушки рушників, так і для обігріву приміщення, в якому він встановлений (санвузол, ванна і т.п.). При цьому розмір і потужність вибирає замовник залежно від об'єму приміщення.

Температура поверхні на електричному змійовику може бути задана в межах 30...72°С не залежно від навколишньої температури, або може бути задана температура повітря в санвузлі в межах 5...40°С, а температура поверхні рушникосушки буде залежати від ступеня завішеності рушниками і тепло втрат приміщення.

Функції змійовика з терморегулятором FLYME:

  • контроль / встановлення температури повітря в приміщенні;
  • контроль температури поверхні змійовика електричного;
  • встановлення граничної температури поверхні змійовика;
  • обігрів за розкладом: можливість задати часовий / денний / тижневий цикл роботи;
  • можливість блокування кнопок;
  • мінімізація енерго втрат;
  • функція клімат-контролю.

Змійовик може мати 1, 2, або 3 секції. Потужність даних моделей від 250 до 390 Вт, цього вистачає для повноцінного опалення приміщення до 7 м². Підключається рушникосушка змійовик з правої сторони.

https://flyme.ua/polotencesushiteli/radiatornyj-polotencesushitel/

 09.04.2021
 (2711 переглядів)
+38 (098) 22-85-220