Як економити на електричному опаленні?

Як економити на електричному опаленні?

Багато хто отримує негативний досвід використовуючи опалювальну техніку. Наприклад в міжсезоння, після місяця використання обігрівача приходить незвично великий рахунок за електрику. Можливо навіть хтось замислювався - а чи так сильно я мерзну? Але техніка і прогрес не стоять на місці - сучасні опалювальні прилади, за рахунок наявності в них управління, здатні економити до 60% електроенергії. Адже використання електричних систем опалення - це впевнений вибір, який вже давно зробили розвинені країни світу. Завдяки старанній роботі і величезному досвіду з 2008 року в сфері енергозбереження, ми знайшли відповідь на питання, як уникнути зайвих витрат на електроопалення!

Найекономічніші обігрівачі на сьогоднішній день

Наша продукція це в першу чергу ефективне опалення приміщень з істотною економією електроенергії. Досягається це завдяки вбудованому в обігрівач "розумному управлінню" (терморегулятора з функцією програмування, розробник і виробник ERAFLYME). Електроенергія не витрачається даремно, завдяки функції клімат-контролю, прилад споживає електрики стільки, скільки необхідно для підтримування заданої Вами температури в приміщенні. Обігрівачі з нашої автоматикою прості у використанні і багатофункціональні. Є можливість створити локально мікроклімат, встановити роботу обігрівача за розкладом, а також включити функцію половинчастою потужності (від перевантаження в електромережі). За допомогою всіх цих функцій досягається максимальна економія електроенергії. ERAFLYME - Електроопалення, яке не витрачає ні одного зайвого кіловата електроенергії!

Будь-який обігрівач некерований терморегулятором є небезпечним приладом, безконтрольно витрачаючим електричну енергію. Ви втрачаєте зайві гроші за дискомфорт, пов'язаний зі змінами температури в приміщенні, а також із занепокоєнням про своєчасне включення і виключення обігріву.


Як зменшити споживання електричної енергії

  1. Підбір економічної системи опалення;
  2. Використання терморегуляторів;
  3. Утеплення приміщення;
  4. Грамотний розрахунок необхідної потужності для Вашого приміщення;
  5. Оформлення пільгового тарифу на електроенергію.
  6. Встановлення багатотарифного лічильника.



 16.09.2019
 (737 переглядів)
+38 (098) 22-85-220